SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (2024)

Blauwe Monsters is een online marketing bureau met 8+ jaar ervaring als SEO-consultant van strategie tot en met uitvoering.

Kom in contact met een specialist

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (1)
SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (2)
Advies van SEO-specialisten

Meer organische bezoekers, leads en conversies.

Een SEO-specialist helpt jou om topposities te krijgen in zoekmachines zoals Google. Door te werken aan jouw content, autoriteit en techniek behalen we samen de doelstellingen. Bij Blauwe Monsters werken veel SEO-experts met ervaring die graag voor jou aan de slag gaan.

Vrijblijvend advies

Kom in contact met SEO-specialisten.

Wij maken graag een eerste gratis SEO check van jouw website. Op basis van de eerste scan gaan we met elkaar in gesprek om te kijken wat onze SEO-specialisten voor jou kunnen betekenen. We horen graag meer over jouw groeidoelen.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (3)
Samen naar de top

Van strategie tot en met uitvoering.

Ons werk is pas geslaagd als jij online succes boekt. Om deze klus te klaren is transparantie en duidelijke communicatie tussen opdrachtgever en SEO-expert nodig. Met je eigen toegewezen SEO-specialist heb je nauw contact en bespreek je korte en lange termijn doelen. Wij voeren het werk uit maar denken ook strategisch mee met de opdrachtgever.

Ontmoet het team!

Onze SEO-specialisten.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (4)

Tim Zijlstra

Stagiair Online Marketing.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (5)

Thirza van Haastregt

SEO specialist.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (6)

Tess Brouwer

SEO specialist.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (7)

Ruben Senneker

SEO specialist.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (8)

Rens van Oosten

SEO-specialist.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (10)

Patrick Wissink

Online marketeer.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (11)

Oussama Mamnouh

SEO specialist.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (12)

Nina de Ruig

Online Marketeer.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (13)

Mats Kolf

Stagiair Online Marketing.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (14)

Martijn Ouwehand

SEO specialist.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (15)

Maiko Buttner

SEO specialist.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (16)

Krista Pieterse

Online marketeer.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (17)

Koen Egberts

Operationeel manager.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (18)

Klaas Schuijt

Operationeel manager.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (19)

Jorin van Doorn

SEO specialist.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (20)

Ilse van Heerwaarden

Stagiair Online Marketing.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (21)

Graciela Mulder

Stagiair Online Marketing.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (22)

Ehis Van Schijndel

Online marketeer.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (23)

Britt Hillaert

Online marketeer.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (24)

Bo de Bast

Online marketeer.

Wat doen we? >

De werkzaamheden van een SEO-consultant

1

Content

2

Techniek

3

Autoriteit

4

Consultancy

Content

Conten marketing is nog steeds een van de belangrijkste bouwstenen volgens veel SEO-experts. Als je content van laagwaardige kwaliteit is dan zal het erg lastig worden om hoger in de zoekresultaten te komen. Het is bij content belangrijk om juiste informatie te geven en een goede H koppen structuur aan te houden. Een SEO-specialist baseert een contentstrategie altijd op basis van een zoekwoordeonderzoek, wat de basis vormt voor een volledig SEO-traject. Bij Blauwe Monsters hebben wij veel SEO-experts werken die hoogwaardige landingspagina’s schrijven. Zo weet je zeker dat jouw content goed staat, waardoor je sneller de gewenste resultaten zal behalen.

Techniek

De techniek van een website wordt geoptimaliseerd met technische SEO. Technische SEO omvat onder andere paginasnelheid, re-directs en foutcodes. Techniek wordt door SEO-experts vaak als eerste opgelost. Wanneer de techniek onvoldoende is, zal dit namelijk het gebruiksgemak en de zoekposities negatief beïnvloeden. .

Autoriteit

De autoriteit van jouw website vergroten we door middel van linkbuilding. Blauwe Monsters is de SEO-expert op gebied van linkbuilding, aangezien wij al ruim 10 jaar ervaring hebben in dit vakgebied. Wie kijken met linkbuilding vooral naar de relevantie van de links en daarnaast naar verschillende metrics zoals Domein Autoriteit, Pagina Autoriteit, Trust Flow, en Citation Flow.

Consultancy

Een SEO-consultant is tot slot bezig met het bedenken van de organische strategie van een website. Dit gaat onder meer over het bepalen van het traject, het analyseren van de competitie, en gedurende het project nieuwe kansen blijven ontdekken. Er zijn constant nieuwe Google-updates wat het werk van een SEO-expert dynamisch maakt. Monitoren en up-to-date blijven zijn daarom twee belangrijke eigenschappen van een SEO-specialist

Veelgestelde vragen over SEO-experts

Waarom Blauwe Monsters als SEO-expert?

Blauwe Monsters heeft al ruim 10 jaar ervaring en is dus de SEO-specialist van Nederland. Naast deze ruime ervaring op gebied van SEO heeft Blauwe Monsters veel expertise op gebied van linkbuilding. Linkbuilding is nog steeds een van de belangrijkste factoren om hoger binnen de zoekresultaten te komen en is dus onmisbaar in jouw SEO-strategie.

Werken jullie als SEO-specialist met een vast contract?

Nee, wij werken niet met vaste contracten. Onze dienstverlening is maandelijks opzegbaar. Dit houdt ons scherp om te blijven presteren en onszelf te bewijzen.

Wat zijn de voordelen van een ervaren SEO-consultant?

Het inhuren van een SEO-specialist heeft als voordeel dat je direct op de best mogelijke manier geholpen wordt. SEO is een langetermijnstrategie waarbij fouten maken het traject kan bemoeilijken. Daarom is het uitbesteden van SEO-expertise een van de beste dingen om te doen, we doen het direct goed!

Wat levert SEO mij op?

Grofweg kan je ongeveer uitrekenen wat SEO op de lange termijn zal opleveren voor bepaalde zoektermen. De formule die SEO-experts hiervoor gebruiken is:

Zoekvolume X click-through-rate (CTR) X Conversiepercentage X Prijs van product/dienst

Je CTR wordt voornamelijk bepaald door je zoekpositie binnen de zoekresultaten. Dit is de kracht van SEO en dit zorgt voor relevant organisch verkeer naar jouw website. Hoe hoger de positie in de zoekresultaten, des te hoger de CTR.

Het conversiepercentage heeft te maken met het design van jouw website, en specifieker: of deze is geoptimaliseerd voor conversies. Dit is het percentage van bezoekers dat converteert (een aankoop doet).

Waarom zou ik een SEO-consultant inhuren?

Het is een verstandige keuze om een SEO-expert in te huren wanneer je hier zelf niet veel verstand van hebt. Zo bespaar je veel tijd en weet je zeker dat het werk goed wordt uitgevoerd. Als je verkeerde dingen doet, kan je namelijk een penalty krijgen; een straf waardoor je daalt in de zoekresultaten van Google.

Zal ik een freelancer of SEO bureau inschakelen?

Een SEO bureauheeft verschillende SEO-experts in dienst die vaak verschillende specialismen hebben binnen het vakgebied. Zo werken er bij ons SEO-specialisten die zich specialiseren in core web vitals en hebben we aparte SEO-content specialisten aan het werk. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan binnen de online marketing, zoals Search Engine Advertising (SEA) en Conversion Rate Optimalization (CRO). Door de verschillende specialistisch en bredere ervaring is een SEO-bureau een betere keuze dan een freelancer. Ook is er bij ons altijd een specialist aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden.

Contact opnemen met een SEO specialist.

Samen een werkende strategie bedenken en uitvoeren.

  • Dezelfde dag nog persoonlijk antwoord.

  • Gratis en onderbouwd advies op basis van de huidige stand van zaken.

  • Volledige transparantie.

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (25)
SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters (2024)

FAQs

SEO specialist inhuren voor groei - Blauwe Monsters? ›

Kom in contact met SEO-specialisten.

Wat kost een SEO specialist per uur? ›

De gemiddelde uurtarieven voor SEO copywriting liggen tussen € 50,- en € 150,- per uur, exclusief btw. SEO specialisten zijn in te huren per pagina (denk aan de homepagina, een landingspagina, een dienstenpagina, een productpagina of een blog), maar ook per website of per project.

Hoeveel verdien je als SEO specialist? ›

Een SEO Specialist in Nederland verdient gemiddeld € 3.620 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.080 (laag) tot € 4.165 (hoog).

Hoeveel kost SEO uitbesteden? ›

Wel kunnen we je een indicatie geven: SEO uitbesteden kost tussen de € 500,- en € 5.000,- per maand. Daarnaast heb je te maken met eenmalige kosten voor het uitvoeren van een SEO onderzoek en het uitvoeren van on page SEO.

Hoe lang duurt het voordat SEO werkt? ›

3-6 maanden

Na 3 tot 6 maanden zijn de eerste resultaten van SEO meestal zichtbaar. Dit komt doordat de uitgevoerde SEO-activiteiten zoals technische optimalisaties en content creatie in de loop van de tijd door de zoekmachines zijn geïndexeerd. Ook is er vaak al gestart met linkbuilding.

Hoe moeilijk is SEO? ›

SEO-schrijven is niet moeilijk. Je wilt vooral weten met welke woorden (zoektermen) potentiële klanten zoeken. Die termen wil je vervolgens strategisch in teksten verwerken. Is SEO-schrijven nodig om hoger te komen in Google?

Kun je SEO zelf doen? ›

SEO kun je best zelf doen, maar om het goed te doen heb je wel up-to-date kennis nodig. Daar is deze kennispagina voor. Hier lees je om te beginnen wat SEO is en wat het anno 2024 precies inhoudt. Er verandert namelijk nogal wat binnen het vakgebied!

Is SEO betaald? ›

De meeste bedrijven en website eigenaren geven geen éénmalig bedrag uit aan linkbuilding, maar blijven hiervoor betalen. Ze geven de SEO specialist een bepaald bedrag per maand waarvoor deze een x aantal uren aan het werven en controleren van backlinks werkt. Kosten linkbuilding: €75 – €500 per link.

Wat levert goede SEO op? ›

SEO levert meer relevante bezoekers voor jouw website op, waardoor de kans op conversies toeneemt en daarbij ook de kans op omzetverhoging toeneemt. SEO zorgt voor organische vindbaarheid in zoekmachines. Door deze vindbaarheid verandert de klantenstroom.

Wat kost een Zoekwoordenonderzoek? ›

Wat kost een zoekwoordenonderzoek? De kosten van een zoekwoorden onderzoek variëren van €0 tot aan ca. €2500. Als je het zelf doet en met gratis tools, zal dit je niets kosten.

Kan je SEO zelf doen? ›

SEO kun je best zelf doen, maar om het goed te doen heb je wel up-to-date kennis nodig. Daar is deze kennispagina voor. Hier lees je om te beginnen wat SEO is en wat het anno 2024 precies inhoudt. Er verandert namelijk nogal wat binnen het vakgebied!

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Edmund Hettinger DC

Last Updated:

Views: 6141

Rating: 4.8 / 5 (58 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Edmund Hettinger DC

Birthday: 1994-08-17

Address: 2033 Gerhold Pine, Port Jocelyn, VA 12101-5654

Phone: +8524399971620

Job: Central Manufacturing Supervisor

Hobby: Jogging, Metalworking, Tai chi, Shopping, Puzzles, Rock climbing, Crocheting

Introduction: My name is Edmund Hettinger DC, I am a adventurous, colorful, gifted, determined, precious, open, colorful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.